Judith

Over Judith

Als piekerende nachtuil met een intense liefde voor koffie, is een goede nachtrust voor Judith geen automatisch gegeven. Haar jarenlange zoektocht naar manieren om haar eigen slaap te verbeteren, maakt haar een echte ervaringsdeskundige.

Er wordt nog altijd onderschat hoeveel impact slaap heeft op ons fysieke en mentale welzijn. Het is dan ook Judiths missie om mensen te inspireren hun slaap serieus te nemen. Van diepgaande producttests tot deskundige slaapadviezen, ze neemt haar werk uiterst serieus, zij het altijd met een vleugje humor.

Deskundigheid

Na jarenlange ervaring als tekstschrijver, vertaler en poƫet belandde Judith in 2022 bij Matrassencheck. Op deze plek heeft ze de perfecte balans weten te vinden tussen woorden en dromen.

Naast het testen van tal van producten, heeft ze zich het afgelopen jaar verder gespecialiseerd door verscheidene slaapgerelateerde cursussen te volgen. Ook heeft ze nauw contact met slaapprofessionals, zodat ze de beste, onderbouwde adviezen kan geven.

Certificaten

In 2023 volgde Judith de korte cursus Understanding sleep, aan de Royal Society for Public Health (RSPH). Ook behaalde een certificaat aan de University of Michigan, na het succesvol afronden van de universitaire cursus: Sleep: Neurobiology, Medicine, and Society.
 

rsph logo

Coursera Logo

JA, GRAAG! >
Nee, bedankt

Onze testen zijn subjectieve ervaringen van onze testpersonen, de beoordelingen zijn niet afkomstig van openbare instellingen. We zijn lid van het affiliate-programma van Bol.com, Coolblue, HEMA en verschillende matrasfabrikanten. Als u via onze affiliate links koopt die zijn gemarkeerd met "*", ontvangen we een kleine commissie die de aankoopprijs niet verhoogt.