Petra

Over Petra

Als notoire nachtbraker verdiept Petra zich graag in manieren om je nachtrust te kunnen verbeteren, zoals ASMR, slaapmeditatie, het gebruik van witte ruis en ademhalingsoefeningen.

Kwam ze er jarenlang mee weg om zoveel mogelijk activiteiten in een etmaal te proppen, met een actieve peuter en in verwachting van een tweede kleintje ontdekte ze al snel hoe waardevol een goede nachtrust eigenlijk is. Ze heeft er haar missie van gemaakt om haar kennis over slaap met anderen te delen, in de hoop dat ook zij beter zullen slapen.

Petra's deskundigheid

Na het afronden van haar studie Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden, schreef Petra als journalist, vertaler en content-writer jarenlang over de meest uiteenlopende onderwerpen.

In 2022 streek ze neer bij Matrassencheck, waar ze zich begon te specialiseren in alles wat met slaap te maken heeft.

JA, GRAAG! >
Nee, bedankt

Onze testen zijn subjectieve ervaringen van onze testpersonen, de beoordelingen zijn niet afkomstig van openbare instellingen. We zijn lid van het affiliate-programma van Bol.com, Coolblue, HEMA en verschillende matrasfabrikanten. Als u via onze affiliate links koopt die zijn gemarkeerd met "*", ontvangen we een kleine commissie die de aankoopprijs niet verhoogt.