Judith tekstschrijver

Judith Willems

Na jarenlang als tekstschrijver en vertaler te hebben gewerkt belandde Judith in 2022 bij Matrassencheck, waar ze met haar media-achtergrond en ervaring met slaapproblemen helemaal op haar plek is.

Door middel van grondige productreviews, uitgebreid onderzoek en een ongezonde dosis perfectionisme, hoopt Judith mensen te inspireren hun slaap serieus te nemen.

Wanneer ze niet bezig is met slaap, schrijft ze gedichten, drinkt ze (te veel) koffie en droomt ze van een huisje in het bos met 50 honden en katten.

Judith Willems avatar

Deskundigheid

Als senior content writer heeft Judith ruime ervaring in het creƫren van pakkende content, die niet alleen lezers aanspreekt, maar ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Naast het testen van tal van slaapproducten, heeft ze zich het afgelopen jaar verder gespecialiseerd door verscheidene cursussen te volgen. Ook werkt ze sinds 2023 als A/B-testing specialist en heeft ze nauw contact met slaapprofessionals, zodat ze onderbouwde adviezen kan geven.

Certificaten

  • RSPH: Understanding Sleep. CPD-accredited | De cursus RSPH: Understanding Sleep gaat dieper in op de maatschappelijke gevolgen van slaaptekort, legt uit hoe drugs en alcohol de slaap beïnvloeden en geeft inzicht in manieren om onze nachtrust te verbeteren.
  • University of Michigan: Sleep: Neurobiology, Medicine, and Society | Deze universitaire cursus leer hoe slaap en het brein met elkaar verbonden zijn, geeft inzicht in de invloed van slaapstoornissen op ons dagelijks functioneren en gaat dieper in op de langdurige negatieve gezondheidseffecten van onvoldoende slaap.

cpd logo

Coursera Logo

Contact

Je kunt contact opnemen met Judith via Linkedin.

Artikelen geschreven door Judith

JA, GRAAG! >
Nee, bedankt

Onze reviews en testresultaten zijn 100% onafhankelijk. Bij aankoop via gemarkeerde links ('*') ontvangen we een commissie, wat jou niets extra kost en ons ondersteunt in het schrijven van de beste productreviews.