expert geeft advies

Redactioneel beleid

Bij Matrassencheck bieden we nauwkeurige, onafhankelijke en informatieve content over slaapgerelateerde producten en diensten.

We zijn toegewijd om consumenten over de hele wereld te helpen bij het maken van goed geïnformeerde keuzes en het verbeteren van hun nachtrust en algehele welzijn.

Hieronder beschrijven we ons onderzoeks- en testbeleid en lees je hoe we met affiliate-partners samenwerken.

Zo kun je er zeker van zijn dat we het belang van onze lezers altijd voorop zetten.

expert geeft advies

Onderzoeks- en testbeleid

We vinden het belangrijk dat de informatie die we verstrekken zowel nauwkeurig als betrouwbaar is. Daarom hanteren we een strikt onderzoeks- en testbeleid.

Onderzoeksbeleid

Ons uitgebreide onderzoeksproces omvat:

  • Diepgaande analyse van betrouwbare informatie
  • Het verzamelen van echte klantfeedback en -ervaringen.
  • Directe communicatie met merken voor productverduidelijking
  • Feedback en input van onze slaapexperts
  • Regelmatige updates van artikelen en productaanbevelingen

Al onze content wordt geproduceerd op basis van diepgaand onderzoek. We vertrouwen op gerenommeerde en wetenschappelijke bronnen, evenals experts op verschillende slaapgerelateerde gebieden, waaronder psychologie, slaapgeneeskunde, baby- en kinderslaap en fysiotherapie.

Onze content is nooit gesponsord en alle artikelen worden geschreven door onze onafhankelijke tekstschrijvers.

Onze redactionele onafhankelijkheid is een van onze kernwaarden. Daarom zorgen we voor onbevooroordeelde aanbevelingen en behouden we te allen tijde onze redactionele integriteit.

Onze content is onpartijdig en onbevooroordeeld. We zijn ervan overtuigd dat we in onze artikelen de best verkrijgbare producten uitlichten.

Om continue nauwkeurigheid te garanderen, wordt alle content regelmatig bijgewerkt.

Testbeleid

Wanneer ons ervaren testteam na een grondige test onder de indruk is van een product, herken je dit aan onze 'Matrassencheck-approved'-stempel.

Deze stempel geeft aan dat we het product uitvoerig hebben getest en achter de kwaliteit en prestaties ervan staan.

Raadpleeg ons volledige testproces om meer te lezen over onze werkwijze.

We selecteren uiteenlopende producten om te testen.

We hebben affiliate-samenwerkingen met belangrijke partners in Nederland (zie onze affiliate-disclaimer), die ons mogelijk producten gratis toesturen. Ook selecteren en kopen we zelf producten om te testen.

Het ontvangen van producten van merken en retailers voor testdoeleinden leidt niet tot positieve beoordelingen.

We accepteren geen compensatie voor positieve feedback en onze beoordelingen en productaanbevelingen blijven eerlijk, onafhankelijk en transparant.

Affiliate-disclaimer

Ter ondersteuning van onze missie om lezers waardevolle, gratis content te bieden, nemen we deel aan partnerprogramma's.

Wat dit inhoudt:

  • Wanneer je op een link op onze website klikt om een aankoop te doen, kunnen we hiervoor een kleine commissie verdienen.
  • We werken met aangesloten platforms zoals AWIN en Impact om onze affiliate-partnerschappen te beheren.
  • We nemen ook deel aan het bol.com affiliate-programma, wat betekent dat we een kleine commissie kunnen verdienen als je via een van onze links producten op bol.com koopt.

Onze affiliate-samenwerkingen hebben geen invloed op de aankoopprijs. Dankzij de goede relaties met onze partners kunnen wij je vaak juist de laagste prijzen en exclusieve kortingscodes bieden.

We zijn momenteel aangesloten bij affiliate-programma's van grote slaapmerken in Nederland en België, waaronder, maar niet beperkt tot, Bruno, Cloudpillo, Emma Sleep, Hypnia, Gravity, Matt Sleeps, M line, Morningstar Sleeps, Sleepfast, Swiss Sense, Tempur, Tuur en Yumeko.

Zoals vermeld in ons onderzoeks- en testbeleid, wordt onze inhoud niet gesponsord en worden alle productaanbevelingen gedaan door een team van onafhankelijke tekstschrijvers en testers, die toegewijd zijn aan redactionele integriteit.

Medische disclaimer

Hoewel we nauw samenwerken met slaapexperts en ons continu verdiepen in de nieuwste slaaptechnologieën en -ontwikkelingen, willen we benadrukken dat we geen medische professionals zijn.

De informatie en aanbevelingen die wij verstrekken zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden.

Wij bieden geen medisch advies of diagnoses.

Bij medische klachten of slaapgerelateerde problemen, adviseren we om altijd een arts te raadplegen.

Contact

Jouw inzichten zijn waardevol voor ons. Wij staan dan ook altijd open om onze inhoud en diensten te verbeteren.

Heb je suggesties, vragen of wil je gewoon jouw mening delen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via matrassencheck@team.airi.media of onze contactpagina .

Ben jij tevreden over onze artikelen? Heeft ons team jou goed geholpen? Overweeg dan om een ​​Trustpilot-beoordeling en/of Google-review [1] achter te laten. Daar help je ons ontzettend mee!

Misschien ook iets voor jou:

JA, GRAAG! >
Nee, bedankt

Onze reviews en testresultaten zijn 100% onafhankelijk. Bij aankoop via gemarkeerde links ('*') ontvangen we een commissie, wat jou niets extra kost en ons ondersteunt in het schrijven van de beste productreviews.