slaapexperts advies

Maak kennis met ons team

Ons internationale team bestaat uit meer dan 50 teamleden en onafhankelijke experts van over de hele wereld.

We werken samen met schrijvers met een passie voor slaap, enthousiaste producttesters, en slaapexperts die persoonlijk advies bieden.

Door onze brede kijk op de wereld begrijpen we dat iedereen uniek is en dat elk persoon andere behoeften heeft als het om slapen gaat.

Leer het team kennen achter de Matrassencheck-website.

slaapexperts advies

Onze slaapexperts

We hebben maar één doel: zorgen dat jij beter slaapt!

Om dit doel te bereiken werken we samen met een team van internationale slaapexperts. Zij bieden ons trainingen en geven gericht advies om onze content te verbeteren.

Ook helpen ze bij het testen van producten, zodat wij onze reviews van waardevolle feedback kunnen voorzien.

We stellen onze slaapexperts graag aan je voor:

Susanne is de eerste gecertificeerde kinderslaapcoach van Nederland. Naast haar eigen praktijk The Sleep Agency, schrijft Susanne boeken en heeft ze de baby-app Sleepeez ontwikkeld. Door haar expertise is ze een graag geziene gast in radio- en televisieprogramma's.

Lees on interview met Susanne

Susanne Willekes
Susanne Willekes

Kinderslaapcoach

Walter Braun is een erkende matrassen- en ergonomiespecialist met jarenlange ervaring vanuit zijn eigen matraswinkel in München. Hij is gespecialiseerd in het adviseren over de optimale slaapproducten voor diverse slaapvoorkeuren en heeft zich ook ontwikkeld als trainer in ligergonomie

Walter Braun

Matrasexpert

Björn Steinbrink is een gecertificeerd slaaptrainer en -coach. Hij werkt samen met onder andere atleten en gezondheidsexperts. Hij heeft het online platform Fit For Sleep opgericht, waarin hij zijn kennis en ervaring omtrent slaap deelt. Björn woont in Duitsland.

Lees on interview met Björn

Björn Steinbrink

Slaapcoach

Caroline Rolland is een Franse osteopaat en fysiotherapeut met ruim 10 jaar ervaring. In haar privépraktijk werkt ze onder andere met patiënten die reumatische-, neurologische- of ademhalingsklachten hebben. Ook werkt Caroline met atleten om ze voor te bereiden op professionele wedstrijden. Bovendien helpt ze ons regelmatig met producttests.

Lees ons interview met Caroline

Caroline Rolland

Fysiotherapeut

Andrew Green is een Britse ergotherapeut, gespecialiseerd in slaap en slaapproblemen onder volwassen. Andrew woont in Bristol waar hij momenteel zijn eigen praktijk heeft. Hier behandelt hij mensen die lijden aan insomnia met behulp van cognitieve gedragstherapie (CGT-I). Daarnaast geeft hij sinds 2020 slaapcoaching aan cliënten van over de hele wereld.

Lees ons interview met Andrew

Andrew Green

Slaaptherapeut

Pâmela Peixoto is een massagetherapeute die gespecialiseerd is in postoperatieve rehabilitatie, lymfedrainage, sport en ontspanning. Ze helpt patiënten aan een betere gezondheid, door pijn gericht aan te pakken en hun fysieke en mentale evenwicht te herstellen.

Pâmela Moraes Peixoto

Postoperatieve massagetherapeute

Nacho is fysiotherapeut en personal trainer, gespecialiseerd in invasieve fysiotherapie, echografie en revalidatie na blessures. In zijn klinische praktijk behandelt hij mensen van alle leeftijden, aan de hand van geïndividualiseerde behandelplannen. Nacho is gevestigd in Spanje.

Ignacio Lacomba

Fysiotherapeut

Het Matrassencheck-team

De website van Matrassencheck wordt mogelijk gemaakt door ons gedreven team, bestaande uit content creators, producttesters, developers en designers.

Wie dat precies zijn lees je hier:

Robert heeft jarenlang als content- en copywriter gewerkt en is in 2021 aan de slag gegaan bij Matrassencheck. Na het testen van tientallen slaapproducten - van matrassen en kussens tot aan volledige boxsprings - is hij gespecialiseerd in het adviseren van het beste product voor jou. Ook werkt hij nauw samen met partners en experts om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de slaapwereld.

Lees meer over Robert

Robert contentmanager
Robert Kerkvliet

Contentmanager, producttester & gecertificeerd slaapexpert

Door haar achtergrond in media en creative copywriting én haar expertise op het gebied van slapeloosheid, bevindt Judith zich bij Matrassencheck op de perfecte plek. Ze test producten, volgt menig slaapcursus en werkt nauw samen met slaapprofessionals, wat haar een stapje dichter bij haar missie brengt: mensen inspireren hun slaap serieus te nemen.

Lees meer over Judith

Judith contentschrijver
Judith Willems

Senior content writer

Voor Petra onderdeel werd van het Matrassencheck-team, werkte ze als journalist, contentwriter en vertaler. Jarenlang beweerde ze een nachtdier én ochtendmens te zijn, om te verbloemen dat ze een vreselijk slechte slaper is en graag zoveel mogelijk activiteiten in een dag propt. Met de komst van haar kleintje werd duidelijk dat een goede nachtrust onmisbaar is en hoeveel je zelf kunt doen om je slaap te verbeteren. Ze heeft er dan ook haar missie van gemaakt om zoveel mogelijk over slaap te leren en deelt dit graag.

Lees meer over Petra

Petra contentschrijver
Petra Meijer

Journalist & Content Writer

Mensen richten zich vaak op dieet en beweging voor een gezonde levensstijl, maar slaap wordt vaak vergeten, iets wat Resie betreurt. Als contentwriter streeft zij ernaar jou te assisteren bij het vinden van het ideale product dat aansluit op jouw behoeften. Haar kennis over de producten breidt zij voortdurend uit, of het nu is door tests uit te voeren in de faciliteit in Portugal of door bijvoorbeeld bezoeken aan de fabrieken van de partners.

Lees meer over Resie

Resie contentschrijver
Resie Jansen

Partner relations & content writer

Constanza is de Airi SleepLab producttestmanager. Haar aandacht voor detail en het gebruik van de nieuwste luxe gadgets en testmethoden zorgen dat haar beoordelingen van slaapproducten zowel grondig als transparant zijn.

Lees meer over Constanza

Constanza Colombo

Producttest manager

Marina is het creatieve talent van Matrassencheck, die met haar graphics en originele ontwerpen de woorden en artikelen tot leven brengt. Dit doet ze allemaal, terwijl ze de wereld rondreist en creatieve inspiratie opdoet uit de mensen die ze ontmoet en de plaatsen die ze bezoekt.

Lees meer over Maryna

Marina Graphic Designer
Maryna Lievshyna

Graphic Designer

Een website zonder developers is als een huis zonder fundering. Daarom kan Matrassencheck ook niet zonder Pawel. De fascinatie die hij als kind had voor computers, lijkt nog altijd aanwezig. Pawel heeft 12 jaar ervaring in webdevelopment en is verantwoordelijk voor de technische kant van de volledige website.

Lees meer over Pawel

Pawel Nowak
Pawel Nowak

Webdeveloper

Net zoals Pawel zorgt ook Michał dat de Matrassencheck website ‘staat als een huis’. Als full-stack developer heeft hij een brede kennis in huis. Zo is hij, onder andere, verantwoordelijk voor het verhelpen van alle bugs en het creëren van functionaliteiten voor de website.

Lees meer over Michal

Michał Matej webdeveloper
Michal Matej

Webdeveloper

Nimbus is het hoofd van de afdeling Petsperts. Hij test matrassen en slaapaccessoires om te verzekeren dat ze ook veilig en comfortabel zijn voor onze viervoetige vrienden. Ook helpt hij bij het testen van de bestendigheid van producten tegen kattenklauwen en vieze pootjes

Nimbus Head of Cuteness
Nimbus

Petspert

Contact

We staan altijd open om met experts samen te werken.

Onze teams publiceren content in verschillende talen - Nederlands, Engels, Duits, Frans, Portugees, Spaans, Italiaans en meer - en we breiden graag onze expertise uit.

Wil jij ons team van internationale experts versterken?

Stuur een mailtje naar matrassencheck@team.airi.media of neem contact met ons op via ons contactformulier, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Misschien ook iets voor jou:

JA, GRAAG! >
Nee, bedankt

Onze reviews en testresultaten zijn 100% onafhankelijk. Bij aankoop via gemarkeerde links ('*') ontvangen we een commissie, wat jou niets extra kost en ons ondersteunt in het schrijven van de beste productreviews.