Robert Kerkvliet slaapexpert

Robert Kerkvliet

Bij Matrassencheck heeft Robert een perfecte match gevonden.

Hij bundelt zijn streven naar een perfecte nachtrust met de kick die hij krijgt van het helpen van anderen.

Zijn missie? Gewoon, dat jij zo goed mogelijk slaapt. Hij bombardeert je graag met tips, adviezen, productaanbevelingen en leuke weetjes over alles wat met slaap te maken heeft.

In zijn vrije tijd is Robert fervent reiziger, gitaarspeler en Formule 1-fan.

Robert woont momenteel in Ericeira, Portugal.

Robert Kerkvliet

Expertise

Met een flinke dosis ervaring als content- en copywriter, besloot Robert in 2020 het roer om te gooien. Hij dook met volle overgave in de wereld van het slapen bij Matrassencheck. Van matrassen en kussens tot complete boxsprings, hij heeft ze allemaal getest. Ook kletst hij graag met merken en experts uit de slaapwereld om zijn kennis op peil te houden en leidt hij het contentteam achter Matrassencheck.

Certificaten

  • RSPH: Understanding Sleep. CPD-geaccrediteerd | De cursus RSPH: Understanding Sleep gaat dieper in op de maatschappelijke gevolgen van slaaptekort, legt uit hoe drugs en alcohol de slaap beïnvloeden en geeft inzicht in manieren om onze nachtrust te verbeteren.
  • University of Michigan: Sleep: Neurobiology, Medicine, and Society | Deze universitaire cursus leer hoe slaap en het brein met elkaar verbonden zijn, geeft inzicht in de invloed van slaapstoornissen op ons dagelijks functioneren en gaat dieper in op de langdurige negatieve gezondheidseffecten van onvoldoende slaap.

cpd logo

Coursera Logo

Contact

Je kunt met Robert in contact komen via Linkedin.

Artikelen geschreven door Robert

JA, GRAAG! >
Nee, bedankt

Onze reviews en testresultaten zijn 100% onafhankelijk. Bij aankoop via gemarkeerde links ('*') ontvangen we een commissie, wat jou niets extra kost en ons ondersteunt in het schrijven van de beste productreviews.