Resie Jansen

Met haar economische achtergrond heeft Resie ervaring opgedaan bij zowel grote organisaties als startups.

Ze onderhoudt nauw contact met merken om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van producten te volgen en zet zich met plezier in om jou te helpen het product te vinden dat je een betere nachtrust bezorgt.

Resie houdt ervan om de wereld rond te reizen. Bovendien geniet ze van het lezen over de plaatsen die ze bezoekt en deelt ze haar ervaringen in haar online boekenclub.

Deskundigheid

Resie blijft voortdurend haar kennis over slaap en slaapgerelateerde producten uitbreiden. Dit doet ze niet alleen door onderzoek, maar ook door het veld in te gaan en producten te testen in onze testfaciliteit of in de fabrieken bij onze partners.

Je kunt Resie bereiken via resie@airi.media of met haar connecten via LinkedIn [1].

Certificates

  • RSPH: Understanding Sleep. CPD-accredited | De cursus RSPH: Understanding Sleep gaat dieper in op de maatschappelijke gevolgen van slaaptekort, legt uit hoe drugs en alcohol de slaap beïnvloeden en geeft inzicht in manieren om onze nachtrust te verbeteren.
  • New Scientist Academy: The Science of Sleep and Dreams. CPD-gecertificeerd. De cursus biedt de nieuwste inzichten rondom wetenschappelijke onderzoeken over slaapwetenschap en waarom we slapen en dromen. Daarnaast biedt de cursus ook tips en strategieën om beter te kunnen slapen.

     

     

     

Artikelen geschreven door Resie

JA, GRAAG! >
Nee, bedankt

Onze reviews en testresultaten zijn 100% onafhankelijk. Bij aankoop via gemarkeerde links ('*') ontvangen we een commissie, wat jou niets extra kost en ons ondersteunt in het schrijven van de beste productreviews.