Uw slaap is belangrijk voor ons!

Black Friday deals op boxspring bedden

Black Friday boxsprings: de beste deals (2020)

Laatst bijgewerkt op: 08.01.2021 Jonas 3 Min.

Boxspringbedden zijn populair maar vaak erg prijzig. Dankzij Black Friday deals op boxspringbedden en Cyber Monday boxspringbedden deals koop je een boxspring aan de laagste prijs.

Black Friday of Cyber Monday deals zijn vaak erg populair en in enkele uren uitverkocht. Wees er dus snel bij!

Voor Black Friday deals op boxspringbedden en Cyber Monday kortingen kijk je best op deze pagina. We verzamelen hier namelijk alle goede deals.

Black Friday boxsprings matras
  • Overzicht
  • Onze favoriet
  • Goede Black Friday aanbiedingen
  • Dekbed
  • Black Friday en Cyber Monday

Dit moet je weten

  • Black Friday en Cyber Monday = grote deals en kortingen op boxsprings
  • Koop boxsprings online voor de grootste kortingen met Cyber Monday
  • De grootste boxspring deals zijn snel uitverkocht – twijfel niet te lang
  • Op deze pagina verzamelen we alle Black Friday deals voor matrassen

Onze favoriet: Black Friday deals op boxsprings van Emma

De boxsprings van Emma zijn erg populair. Net zoals de matrassen doen ze het goed in de tests van de Consumentenbond.

Daarom is Black Friday de ideale kans om bij Emma een kwaliteitsboxspring te kopen.

Ook de maandag na Black Friday, op Cyber Monday, verwachten we deals op Emma boxsprings. Zodra die beschikbaar worden, voegen we ze hier toe.

Black Friday boxspringbedden van de fabrikanten

Tempur Black Friday Deals

Tempur Black Friday Deals

Tempur verkoopt online heel wat goede boxsprings, onder andere bij Beter Bed.

Tempur Boxsprings sterk gereduceerd*

Beter Bed Black Friday

Beter Bed Black Friday

Ook Black Friday deals voor Beter Bed zullen je dit jaar helpen om geld te besparen op goede matrassen die hoog scoren, zowel in onze tests als die van de Consumentenbond.

Bij Beter Bed kopen*

Andere goede Black Friday aanbiedingen

BOXSPRING DEALS 2020

Black Friday boxspring Deals van Leen Baker

De matrassen en boxsprings van Leen Bakker zijn populair omwille van hun hoge kwaliteit. Op hun website zijn met Black Friday veel deals op matrassen en andere producten te vinden.

Zoek je de beste matras van Leen Bakker, kijk dan ook naar onze review.

Door gebruik te maken van de Black Friday deals op matrassen en Cyber Monday deals van Leen Bakker betaal je de laagste prijs op matrassen, matrastoppers, dekbedden en kussens.

Black Friday deals op boxsprings van Dekbed

De Deense meubelgigant Dekbed heeft een enorm aanbod aan matrassen en boxsprings, die sinds enkele jaren ook in Nederland beschikbaar zijn.

Ook Black Friday deals voor Dekbed zullen je dit jaar helpen om geld te besparen op goede boxspring bedden die hoog scoren, zowel in onze tests als die van de Consumentenbond.

Black Friday en Cyber Monday: kopen of niet?

Hoewel Black Friday tegenwoordig ook in Nederland plaatsvindt, is deze koopjesdag begonnen in de Verenigde Staten. Black Friday vindt altijd plaats op de vrijdag na Thanksgiving. In 2020 valt Black Friday op 27 november.

Op deze vrijdag gaat de periode voor kerstshopping van start. Aangezien de meeste merken hun aanbod daarvoor willen aanpassen, moeten ze nog snel alle ‘oude’ producten de deur uitverkopen om ruimte te maken in de winkel of het magazijn.

Om die uitverkoop te stimuleren, geven boxspring fabrikanten en winkels extreem hoge kortingen en deals aan klanten die er snel bijzijn. Boxsprings zijn producten waarop je normaal gezien nooit zulke aanbiedingen of deals zou krijgen.

De voorbije jaren is de koopjesdag overgewaaid naar Nederland en de rest van Europa, en staan mensen vaak urenlang in de rij om op Black Friday toch maar een koopje te kunnen doen.

Online boxsprings kopen met Cyber Monday?

Een boxspring kopen op Cyber Monday? Cyber Monday deals zijn de reactie van de webshops en e-commerce op Black Friday.

Zij willen namelijk niet onderdoen voor de aanbiedingen in traditionele winkels, en begonnen daarom enkele jaren geleden met ‘Cyber Monday’ – de maandag na Black Friday, in 2020 is dat 30 november – waarop je zo mogelijk nog grotere kortingen vindt op het internet.

Bij boxspringfabrikanten merken we dat de afgelopen jaren dat er de hele periode rond deze twee dagen hoge kortingen en deals worden gegeven.

Op onze overzichtpagina verzamelen we daarom de beste boxspring Black Friday deals, elke dag, voor alle grote merken en fabrikanten zoals Emma, Matt Sleeps, Jysk of Tempur.

Bekijk ook:

Onze testen zijn subjectieve ervaringen van onze testpersonen, de beoordelingen zijn niet afkomstig van openbare instellingen. We zijn lid van het affiliate-programma van Amazon en verschillende matrasfabrikanten. Als u via onze affiliate links koopt die zijn gemarkeerd met "*", ontvangen we een kleine commissie die de aankoopprijs niet verhoogt.

Coupons

Besparen op matrassen? Elke week verzamelen we actuele kortingen en couponcodes.

Coupons

Over ons

Wij zijn een internationaal, ervaren en gepassioneerd team, gevestigd in NY, Amsterdam, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje en vele andere landen. We willen u vooral helpen om beter te slapen. Matrassencheck is een onafhankelijk consumentenportaal en is 100% gratis. 

Categorieën