Uw slaap is belangrijk voor ons!

Black Friday matrastopper: kortingen en deals

Black Friday matrastoppers: deals en kortingen

Laatst bijgewerkt op: 08.01.2021 Luuk 5 Min.

Black Friday en Cyber Monday zijn twee koopjesdagen en bieden je een geweldige kans om goedkope matrastoppers te kopen. Deze deals blijven niet lang beschikbaar, je moet er dus snel bijzijn.

Deals voor matrastoppers op Black Friday en Cyber Monday matrastopper deals bestaan meestal uit extreem hoge kortingen op hoogwaardige matrastoppers, bijvoorbeeld van Emma, Recci of IKEA.

Op Matrassencheck verzamelen we de beste Black Friday deals, gebruik deze snel voor ze aflopen!

Black Friday matrastoppers
  • Overzicht
  • Emma topper: Black Friday deals
  • Black Friday deals op Recci matrastoppers
  • IKEA toppers deals voor Black Friday
  • Waarom deals shoppen met Black Friday en Cyber Monday?

Voordelen:

  • Extreme deals en kortingen op matratoppers en topmatrassen
  • Bekende kwaliteitsmerken bieden ook deals, zoals Emma, Recci en IKEA

Nadelen:

  • Deals zijn snel uitverkocht zodat je er snel moet bijzijn
  • Moeilijk te voorspellen welke matrastopper deals er te vinden zullen zijn

Emma topper: Black Friday deals

Emma heeft een beperkt aanbod aan kwaliteitsproducten die het traditioneel erg goed doen in onze tests, maar ook in die van de Consumentenbond.

De beste deals en kortingen voor Black Friday op matrastoppers van Emma vind je op Matrassencheck zodra ze beschikbaar worden. Mis deze kans dus niet!

Beste Black Friday-deals op matrastoppers

Heel wat matrassenverkopers en fabrikanten hebben speciale deals op topmatrassen, matrastoppers of dekmatrassen.

Voor Black Friday kun je bijvoorbeel bij Beter Bed, Dekbed-Discounter of Bol.com wel 50% korting krijgen op de populairste matrastoppers. Aarzel daarom niet te lang: hieronder hebben we de populairste Black Friday deals van het moment verzameld.

Deze deals zijn niet lang geldig en op is op, het is belangrijk om je aankoop niet uit te stellen als je een keuze hebt gemaakt.

Black Friday deals op Recci matrastoppers

De matrastoppers van Recci doen het steeds geweldig goed in onze test.

Deze duurzame schuimtoppers van Recci voegen een extra comfortlaag toe aan je matras, dankzij Black Friday deals en kortingen op Cyber Monday krijg je gegarandeerd de laagste prijs.

De Recci matrastoppers zijn erg geliefd in Nederland, en voor Black Friday verwachten we geweldige online deals op hun matrastoppers.

Zodra deals op matrastoppers van Recci beschikbaar worden, voegen we ze hier toe.

IKEA toppers deals voor Black Friday

IKEA verkoopt tal van matrastoppers uit verschillende soorten schuim en verschillende maten.

Deze toppers en topmatrassen zijn erg populair omwille van de hoge kwaliteit en de lage prijs. Ook het grote aanbod bij IKEA is een reden waarom ze zo populair zijn.

Dankzij de Black Friday deals op IKEA matrastoppers en kortingen op Cyber Monday voor toppers krijg je de kans om deze topmatrassen aan de laagste prijs te scoren.

Op deze pagina verzamelen we elke dag de beste IKEA deals voor toppers tijdens Black Friday.

Waarom deals shoppen met Black Friday en Cyber Monday?

Is het echt waar dat Black Friday deals een garantie zijn voor de laagste prijzen op matrastoppers en andere producten?

De voorbije jaren zagen we steeds dat fabrikanten zoals Recci, IKEA en Emma met Black Friday (27 november 2020) en Cyber Monday (29 november 2020) zeer hoge kortingen boden.

Black Friday is de naam die tegenwoordig gegeven wordt aan de vrijdag na Thanksgiving. In 2020 valt Black Friday op 27 november. Deze shoppingtraditie is overgewaaid uit de VS.

Bekijk trouwens ook onze deals op matrassen voor Black Friday

Op Black Friday begint de periode waarin mensen traditioneel hun kerstinkopen gaan doen. Omdat veel merken hun aanbod daarvoor willen vernieuwen, geven ze hoge kortingen op de producten die de deur uit moeten om plaats te maken.

Dit zijn producten waarop je tijdens andere koopjesperiodes nooit hoge kortingen zou krijgen, maar met Black Friday en Cyber Monday is dat wel het geval.

Das könnte dich auch interessieren

Onze testen zijn subjectieve ervaringen van onze testpersonen, de beoordelingen zijn niet afkomstig van openbare instellingen. We zijn lid van het affiliate-programma van Amazon en verschillende matrasfabrikanten. Als u via onze affiliate links koopt die zijn gemarkeerd met "*", ontvangen we een kleine commissie die de aankoopprijs niet verhoogt.

Coupons

Besparen op matrassen? Elke week verzamelen we actuele kortingen en couponcodes.

Coupons

Over ons

Wij zijn een internationaal, ervaren en gepassioneerd team, gevestigd in NY, Amsterdam, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje en vele andere landen. We willen u vooral helpen om beter te slapen. Matrassencheck is een onafhankelijk consumentenportaal en is 100% gratis. 

Categorieën