☃️ December SALE bij Morningstar Sleeps ☃️

Tot 50% korting met onze kortingscode!

Apple Black Friday Deals

Apple Watch, AirPods & Co. tijdens Black Friday - Wat zijn de beste aanbiedingen? (2022)

Laatst bijgewerkt op: 29.11.2022 Geschatte leestijd: 2 Min.

Apple producten zijn populairder dan ooit. 🍏

En duurder dan ooit! 🤯

Gelukkig staat Black Friday voor de deur. Een perfect moment om te profiteren van hoge kortingen op AirPods, Macbooks en de Apple Watch.

Als de Apple Black Friday 2021 deals een voorteken waren voor wat ons tijdens Black Friday 2022 te wachten staat...

... dan kun je honderden euro's besparen op je nieuwe Apple aankoop! 🤑

Apple Black Friday Deals

De belangrijkste kortingsdagen:

  • Pre-Black Friday: 1.11.2022 - 20.11.2022
  • Black Friday Week: 21.11.2022 - 24.11.2022
  • Black Friday: 25.11.2022
  • Cyber Monday: 28.11.2022
  • Cyber Week: 28.11.2022 - 04.12.2022

Wat heeft Apple voor Black Friday / Cyber Monday 2022 op de planning staan?

We verwachten dat Apple ook tijdens Black Friday 2022 met goede aanbiedingen komt.

Black Friday 2021 en de jaren daarvoor waren altijd een feestje. 🎉

Zowel in de (online) Apple Stores als bij retailers zoals Coolblue en Bol.com werden hoge kortingen gegeven. En we verwachten voor 2022 hetzelfde.

Om welke aanbiedingen het precies gaat, dat heeft de Amerikaanse techgigant nog niet bekend gemaakt.

Je kunt er echter vanuit gaan dat begin november de eerste Apple Black Friday Deals al live gaan. Hou dus je ogen goed open! 👀

Mis Deze Apple Black Friday Deals Niet

Tijdens Apple Black Friday kun je genieten van korting op tal van Apple producten. Van Apple Watches (Series 6, Series 7, SE) tot iPhones (13 Pro, 14) en iPads tot AirPods.

Wij hebben de top Apple producten & Deals alvast voor je op een rijtje gezet. Scroll snel verder en profiteer nu al van mooie Early Bird Black Friday Apple deals.

  • Voordeligste Keuze
    iPhone 13 Mini
    Prijs vanaf   809 €
    De iPhone 13 mini is een handzame smartphone, die qua kwaliteit zeker niet het onderspit delft. De compacte smartphone heeft een 5G-verbinding en een betere camera én batterij dan zijn voorganger.
    iPhone 13 Mini
    De iPhone 13 mini is een handzame smartphone, die qua kwaliteit zeker niet het onderspit delft. De compacte smartphone heeft een 5G-verbinding en een betere camera én batterij dan zijn voorganger.
    Goede Prijs/Kwaliteit
    iPhone 14
    Prijs vanaf   945 € (1.019 €)
    Het nieuwste model van de welbekende Apple telefoons. De iPhone 14 maakt haarscherpe foto's, is waterbestendig en heeft een snelle processor.
    iPhone 14
    Het nieuwste model van de welbekende Apple telefoons. De iPhone 14 maakt haarscherpe foto's, is waterbestendig en heeft een snelle processor.
    Populairste Keuze
    iPhone 14 Pro Gold
    Prijs vanaf   1.409 €
    Deze robuuste iPhone is onder andere verkrijgbaar in de kleur goud. De Dynamic Island-functie, extra telelens en lange batterijduur maken de iPhone 14 Pro groot favoriet.
    "Wees er snel bij - Op veel plekken al uitverkocht!"
    iPhone 14 Pro Gold
    Deze robuuste iPhone is onder andere verkrijgbaar in de kleur goud. De Dynamic Island-functie, extra telelens en lange batterijduur maken de iPhone 14 Pro groot favoriet.
    "Wees er snel bij - Op veel plekken al uitverkocht!"
  • Hoogste korting!
    Watch Series 7
    Prijs vanaf   521,95 € (529 €)
    De Series 7 heeft een groter én helderder scherm dan zijn voorganger, waardoor deze smartwatch eenvoudig te bedienen is. De slimme horloge is uitgerust met vele tracking-functies: zo meet de VO2-max meting het zuurstofgehalte in je bloed.
    "Verkrijgbaar in 5 moderne kleuren"
    Watch Series 7
    De Series 7 heeft een groter én helderder scherm dan zijn voorganger, waardoor deze smartwatch eenvoudig te bedienen is. De slimme horloge is uitgerust met vele tracking-functies: zo meet de VO2-max meting het zuurstofgehalte in je bloed.
    "Verkrijgbaar in 5 moderne kleuren"
    Premium tip
    Watch 8
    Prijs vanaf   539 €
    ⌚Geavanceerde smartwatch met sleep en health tracker
    📍Waterbestendig en verhard glas
    📲Compatible met alle Apple producten
    Watch 8
    ⌚Geavanceerde smartwatch met sleep en health tracker
    📍Waterbestendig en verhard glas
    📲Compatible met alle Apple producten
    Premium tip
    Watch Ultra
    Prijs vanaf   999 €
    Dankzij de robuuste, waterdichte behuizing, batterij die maar liefst 36 uur meegaat en uitgebreide tracking-functies is de Apple Watch Ultra de beste keuze voor de echte gadget- en sportliefhebbers.
    ""Wees er snel bij - Op veel plekken al uitverkocht!""
    Watch Ultra
    Dankzij de robuuste, waterdichte behuizing, batterij die maar liefst 36 uur meegaat en uitgebreide tracking-functies is de Apple Watch Ultra de beste keuze voor de echte gadget- en sportliefhebbers.
    ""Wees er snel bij - Op veel plekken al uitverkocht!""
    Goede Prijs/Kwaliteit
    Watch SE
    Prijs vanaf   298,99 € (299 €)
    De Apple Watch SE is een complete smartwatch, verkrijgbaar in 3 stijlvolle kleuren. Het is een health tracker en hartslagmeter in één en bovendien geschikt om mee te bellen. Dankzij de waterdichte eigenschappen kun je zelfs met de Watch SE zwemmen.
    Watch SE
    De Apple Watch SE is een complete smartwatch, verkrijgbaar in 3 stijlvolle kleuren. Het is een health tracker en hartslagmeter in één en bovendien geschikt om mee te bellen. Dankzij de waterdichte eigenschappen kun je zelfs met de Watch SE zwemmen.
    Prijs vanaf   15,99 €
    Stevige screenprotector voor Apple Watch series 7 & 8. Lage prijs en veel goede beoordelingen.
    Stevige screenprotector voor Apple Watch series 7 & 8. Lage prijs en veel goede beoordelingen.
  • Hoog Beoordeeld
    iMac 24" 2021
    Prijs vanaf   1.413,53 €
    De 24-inch iMac van Apple is een complete computer met een prachtig design. De iMac heeft een dunne, haarscherpe 4,5k Retina-display en wordt geleverd met toetsenbord en muis.
    iMac 24" 2021
    De 24-inch iMac van Apple is een complete computer met een prachtig design. De iMac heeft een dunne, haarscherpe 4,5k Retina-display en wordt geleverd met toetsenbord en muis.
    Premium tip
    MacBook Air 2022
    Prijs vanaf   1.399 €
    De nieuwste MacBook Air heeft een nog dunner en lichter design dan zijn voorgangers. De randen van het scherm zijn nog smaller, waardoor je volop kunt genieten van het ultrascherpe Liquid Retina Display.
    "Behuizing van gerecycled aluminium"
    MacBook Air 2022
    De nieuwste MacBook Air heeft een nog dunner en lichter design dan zijn voorgangers. De randen van het scherm zijn nog smaller, waardoor je volop kunt genieten van het ultrascherpe Liquid Retina Display.
    "Behuizing van gerecycled aluminium"
    Hoog Beoordeeld
    MacBook Pro (2022)
    Prijs vanaf   1.469 €
    De MacBook Pro (2022) heeft een accu die tot wel 20 uur meegaat en een Apple M2 chip die perfect is voor het uitvoeren van 'zware' programma's - zonder dat de laptop warm wordt.
    MacBook Pro (2022)
    De MacBook Pro (2022) heeft een accu die tot wel 20 uur meegaat en een Apple M2 chip die perfect is voor het uitvoeren van 'zware' programma's - zonder dat de laptop warm wordt.
  • Premium tip
    iPad Pro
    Prijs vanaf   1.069 €
    De iPad Pro is een hoogstaand staaltje Apple technologie. Kies uit een 11 inch of 12,9 inch scherm en 4 verschillende kleuren en geniet van een razendsnelle verbinding dankzij de 6E ondersteuning.
    iPad Pro
    De iPad Pro is een hoogstaand staaltje Apple technologie. Kies uit een 11 inch of 12,9 inch scherm en 4 verschillende kleuren en geniet van een razendsnelle verbinding dankzij de 6E ondersteuning.
    Populairste Keuze
    iPad Air
    Prijs vanaf   789 €
    De nieuwste iPad Air is 60% sneller dan zijn voorganger. De 10.9 inch Apple tablet is verkrijgbaar in 5 kleuren en zelfs geschikt voor het spelen van grafisch intensieve games.
    "Een van de populairste tablets van het moment"
    iPad Air
    De nieuwste iPad Air is 60% sneller dan zijn voorganger. De 10.9 inch Apple tablet is verkrijgbaar in 5 kleuren en zelfs geschikt voor het spelen van grafisch intensieve games.
    "Een van de populairste tablets van het moment"
    Goede Prijs/Kwaliteit
    iPad Mini
    Prijs vanaf   659 €
    De iPad Mini is dankzij zijn 8.3 inch scherm een stuk handzamer dan andere modellen. De A15 Bionic-chip is de nieuwste Apple processor, die zorgt dat de iPad Mini alles aankan.
    "Populair bij grafisch ontwerpers"
    iPad Mini
    De iPad Mini is dankzij zijn 8.3 inch scherm een stuk handzamer dan andere modellen. De A15 Bionic-chip is de nieuwste Apple processor, die zorgt dat de iPad Mini alles aankan.
    "Populair bij grafisch ontwerpers"
  • Nieuw 🥳
    AirPods Pro 2
    Prijs vanaf   291,99 € (299 €)
    De Pro 2 is de nieuwste generatie AirPods van Apple. Dankzij de H2 chip hebben de AirPods een nog betere geluidskwaliteit en ruisonderdrukking. De AirPods Pro 2 zijn een van de populairste oordopjes van dit moment.
    "Wees er snel bij - Op veel plekken al uitverkocht!"
    AirPods Pro 2
    De Pro 2 is de nieuwste generatie AirPods van Apple. Dankzij de H2 chip hebben de AirPods een nog betere geluidskwaliteit en ruisonderdrukking. De AirPods Pro 2 zijn een van de populairste oordopjes van dit moment.
    "Wees er snel bij - Op veel plekken al uitverkocht!"
    Premium tip
    AirPods Max
    Prijs vanaf   469,72 € (569 €)
    Dankzij de stijlvolle noise cancelling koptelefoon van Apple, kun jij je volledig focussen op het 𝘚𝘶𝘳𝘳𝘰𝘶𝘯𝘥 𝘚𝘰𝘶𝘯𝘥 geluid. De draadloze Apple AirPods Max heeft traagschuim oorkussens voor optimaal comfort.
    "Verkrijgbaar in 5 kleuren"
    AirPods Max
    Dankzij de stijlvolle noise cancelling koptelefoon van Apple, kun jij je volledig focussen op het 𝘚𝘶𝘳𝘳𝘰𝘶𝘯𝘥 𝘚𝘰𝘶𝘯𝘥 geluid. De draadloze Apple AirPods Max heeft traagschuim oorkussens voor optimaal comfort.
    "Verkrijgbaar in 5 kleuren"
    Goede Prijs/Kwaliteit
    AirPods 3
    Prijs vanaf   208 €
    De Apple AirPods 3 bieden een helder 3D-geluid dankzij de Spatial Audio. De AirPods zijn eenvoudig te verbinden met al jouw Apple apparaten en gaan tot wel 6 uur mee wanneer ze volledig zijn opgeladen.
    AirPods 3
    De Apple AirPods 3 bieden een helder 3D-geluid dankzij de Spatial Audio. De AirPods zijn eenvoudig te verbinden met al jouw Apple apparaten en gaan tot wel 6 uur mee wanneer ze volledig zijn opgeladen.

De Beste Pre Black Friday Apple Deals

Wie het laatst komt...

... lacht in dit geval niet het hardst. 😅

Voorraden kunnen snel opraken tijdens de Black Friday gekte. Het kan daarom de moeite waard zijn om al een maand voor Black Friday de Apple aanbiedingen in de gaten te houden.

Vanaf 1 november bieden Coolblue en Bol.com bijvoorbeeld al "vroege Black Friday Deals" aan.

Wij zetten de beste "Pre-Black Friday" deals voor je op een rij.

PS: vaak gaat het hierbij om zogenaamde "Bliksemdeals" - wacht dus niet te lang!

Wat is het bijzondere aan Apple?

Apple heeft een die-hard fanbase. Liefhebbers die elke nieuwe gadget van Apple direct in huis willen hebben - het zijn er meer dan je zou geloven.

En de vraag naar Apple producten neemt niet af. Met $83 miljard dollar in het derde kwartaal van 2022, boekte Apple de hoogste kwartaalomzet ooit.

Achteruitgang komt in het Apple-woordenboek niet voor.

Maar waar ligt dat toch aan? Waarom is Apple zo succesvol?

Er zijn veel factoren die hier een rol in hebben gespeeld: van Steve Jobs' visie, bijzondere designs en innovaties (iMac, iPod, iPhone, iPad etc.) tot aan een uitgekiende marketingstrategie.

Ook de interconnectiviteit in het Apple universum heeft een belangrijk aandel gehad in de succesformule. Alle Apple producten zijn ongelooflijk eenvoudig met elkaar te verbinden om data uit te wisselen. 📲

Wil je bijvoorbeeld een Apple Macbook Air met de nieuwste AirPods Pro verbinden? Geen probleem. De apparaten herkennen elkaar, verbinden zich en jij kan direct aan de slag.

Hier hangt echter een flink prijskaartje aan. 😫

Gelukkig zijn er regelmatig Apple aanbiedingen, zeker tijdens Black Friday.

Koop bij Coolblue*

Wat is Black Friday (Cyber Monday)?

Eenmaal per jaar kelderen de prijzen van vrijwel alle producten, zowel online als in de fysieke winkel. Dat gebeurt tijdens Black Friday. Dit grootste shopping-evenement van het jaar vindt altijd een maand voor kerst plaats.

Apple Black Friday Sale
Door de hoge kortingen zijn Apple-producten met Black Friday razend populair.

Een perfect moment om je Sinterklaas en Kerstinkopen te doen. 🧑‍🎄

De Black Friday hype is tientallen jaren geleden in de Verenigde Staten begonnen en is een aantal jaar geleden naar Nederland over komen waaien.

De beste Apple iPad Black Friday Deals (2022)

Wie is er geen fan van? iPads zijn stijlvol, eenvoudig in gebruik en superveelzijdig; van YouTube-videos en games tot professioneel gebruik voor graphic designers.

Hier vind je de huidige kortingen. 👇

De beste Apple Watch (6, 7, 8, SE, 8 Ultra) Black Friday Deals (2022)

Elk jaar voegt Apple een nieuwe smartwatch aan zijn Apple watch assortiment toe.

In 2022 waren het er zelfs 3: de Apple Watch 8, de Apple Watch SE en de Apple Watch Ultra.

Hier zetten we de beste Apple Watch deals voor je op een rij: 👇

De beste Apple AirPods (AirPods 3, Pro & Co.) Black Friday Deals (2022)

Niet elk Apple product heeft een scherm, de AirPods stop je in je oren! 🎧

Apple Airpods Pro 2, Apple Airpods 3, Apple AirPods Max, het maakt niet welke model:

Wij hebben de beste aanbiedingen voor je geselecteerd. Ennnn je vindt ze hier: 👇

De beste Apple iPhones Black Friday Deals (2022)

iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14, Mini of Pro...

Tijdens Black Friday worden de hoogste iPhone kortingen uitgedeeld: 👇

Overzicht van het Apple assortiment

Apple heeft inmiddels verschillende markten veroverd en het einde is nog niet in zicht.

De populairste Apple producten hebben we hier onder elkaar gezet:

  • Apple Watch Series
    • Apple Watch SE 2
    • Apple Watch 8
    • Apple Watch 7
    • Apple Watch Ultra etc.
  • iPhone (iPhone 14, 13, 12 etc.)
  • iPad,iPad Pro, iPad mini, iMac, iPad Air etc.
  • Macbook, Macbook Pro, Macbook Air etc.
  • Apple Airtag
  • Apple AirPods, AirPods Pro etc.

Koop bij Bol.com*

Andere Apple producten tijdens Black Friday

Tegenwoordig biedt Apple naast zijn populaire hardware natuurlijk ook de passende software en de daarbijbehorende producten.

Deze 'services' worden als pakket aangeboden of als los abonnement.

Als je een Apple product koop, ontvang je vaak cadeaubonnen of kortingscodes met een beperkte looptijd. Hou ook deze goed in de gaten! 👀

Bekende Apple software producten zijn:

  • iTunes
  • Apple Music
  • Apple Podcast
  • Apple Fitness
  • Apple TV+
  • iCloud
  • Apple Books
  • Apple Arcade

Apple bij Coolblue, Bol.com & Co. tijdens Black Friday

Bol.com Black Friday

Bol.com Black Friday

De meeste Black Friday deals vind je ook dit jaar bij Bol.com

Bij deze onlinegigant vind je begin november al de eerste 'pre-black friday'-deals. Op 25 november komen de echt grote deals live!

Koop bij Bol.com*

Coolblue Black Friday

Coolblue Black Friday

Bij Coolblue is het ook altijd één groot feest tijdens Black Friday.

De eerste tech-aanbiedingen vind je begin november al bij Coolblue. De moeite waard om in het oog te houden dus!

Koop bij Bol.com*

Mediamarkt Black Friday

MediaMarkt Black Friday

Bij Mediamarkt vind je tal van Apple producten voor een degelijke prijs.

Tijdens Black Friday worden deze Apple gadgets flink afgeprijsd!

Welke producten worden nog meer afgeprijsd tijdens Black Friday 2022?

Veel, heel veel producten worden in het zonnetje gezet tijdens Black Friday.

Bekijk bijvoorbeeld eens onze Black Friday artikelen over producten binnen de slaapwereld:

De beste deals tijdens Black Friday / Cyber Monday 2022 voor Apple Producten (iPads, iPhones, Apple Watch, AirPods)

E voilá, hier zijn ze: de beste Black Friday / Cyber Monday Apple Deals bij Coolblue en Bol.com. 👇

Robert

Een goede nachtrust doet wonderen. Door 's nachts heerlijk te slapen, kun jij vol energie aan elke nieuwe dag beginnen. Ik help jou hier graag bij! Door het geven van tips, adviezen en informatie over alles wat met slaap te maken heeft, hoop ik dat jij zelf kan zorgen voor een fantastische nachtrust.

Heeft dit artikel je geholpen?
Ja
Nee

Bedankt voor je feedback! Meer tips, advies en kortingscodes ontvangen? ➔ Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Feedback verzonden - bedankt!
Het versturen van je feedback is helaas niet gelukt. Probeer het nog een keer.

Waarom je ons kunt vertrouwen

Dit heeft ons volledige internationale team bereikt:

<p>&gt;180 producten getest</p>

>180 producten getest

<p>&gt;19836 uur aan onderzoek</p>

>19836 uur aan onderzoek

<p>&gt;6 miljoen mensen vertrouwen ons</p>

>6 miljoen mensen vertrouwen ons

<p>5 experts</p>

5 experts

<p>#1 op de Europese markt</p>

#1 op de Europese markt

Dit kan ook interessant voor jou zijn...

    Onze testen zijn subjectieve ervaringen van onze testpersonen, de beoordelingen zijn niet afkomstig van openbare instellingen. We zijn lid van het affiliate-programma van Bol.com, Coolblue, HEMA en verschillende matrasfabrikanten. Als u via onze affiliate links koopt die zijn gemarkeerd met "*", ontvangen we een kleine commissie die de aankoopprijs niet verhoogt.