Constanza Colombo producttest manager

Constanza Colombo

Als producttestmanager speelt Constanza een sleutelrol binnen Matrassencheck. Ze is eindverantwoordelijke voor het testen en beoordelen van een breed scala aan matrassen, kussens en andere slaapaccessoires.

Constanza's unieke combinatie van persoonlijke en professionele ervaring - ze is van Venezolaans-Argentijnse afkomst en woont momenteel in Lissabon, Portugal - heeft haar een sterk aanpassingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel bijgebracht. Deze eigenschappen zijn cruciaal in haar huidige functie, waar ze onze testprocessen aanstuurt en voortdurend verbetert.

Constanza Colombo producttester

Constanza's expertise

Constanza's brede ervaring in data-analyse, marketing en recentelijk UX-design geeft haar de tools voor grondige producttests en beoordelingen. Bovendien versterken haar vaardigheden zoals nieuwsgierigheid, aandacht voor detail en het oplossen van problemen haar technische kennis.

Certificates

Constanza heeft een opleiding in ergonomie afgerond op de Hong Kong University of Science and Technology, genaamd Ergonomics in Design (2024).

Hong Kong University logo

 

Contact

Je kunt contact opnemen met Coco door te mailen naar constanza@airi.media, of met haar te connecten via LinkedIn.

JA, GRAAG! >
Nee, bedankt

Onze reviews en testresultaten zijn 100% onafhankelijk. Bij aankoop via gemarkeerde links ('*') ontvangen we een commissie, wat jou niets extra kost en ons ondersteunt in het schrijven van de beste productreviews.