Pawel Nowak

Pawel dook als softwareontwikkelaar in de wereld van de technologie, waarbij hij zijn studie combineerde met vroege projecten voor grote namen als Media Saturn en de Volksbank, een reis van 15 jaar waarin hij zijn vaardigheden aanscherpte.

De afgelopen acht jaar heeft Pawel zich als freelancer aan full stack development gewaagd. Zijn bijdragen deden niet onder voor digitale tovenarij en droegen bij aan het succes van projecten als het Australische e-commerce portaal Backpacker Deals en het gezondheidstechnologie-initiatief Aiocare, die uiteindelijk werden overgenomen door Travello en Vyairedat.

Aan de basis van Pawel's professionele gedrevenheid ligt zijn ambitie om de nieuwste technologieën in te zetten bij het ontwikkelen van oplossingen voor echte uitdagingen.

Op dit moment is Pawel al vier jaar de tech maestro bij Airi Media en blijft hij zich wijden aan innovatie en perfectie. Als de schermen uitgaan, verruilt Pawel bytes voor 'bites'. Hij vindt zijn geluk in de eenvoud van lange wandelingen en de adrenalinekick van squashen.

pawel nowak

Pawels expertise

Pawels academische basis in IT werd gelegd aan de Universiteit van Silezië in Polen. Daarmee legde hij de basis voor een carrière die is verrijkt met meer dan 15 jaar ervaring.

Zijn reis door het tech-landschap wordt gekenmerkt door een aanhoudende zoektocht naar kennis en beheersing van zijn vak.

Certificaten

Pawels streven naar uitmuntendheid blijkt verder uit het behalen van het Machine Learning-certificaat van Stanford University via Coursera, een bewijs van zijn toewijding om in de voorhoede van de technologie te blijven.
 

Contact

Om in contact te komen met Pawel voor inzichten, advies of andere vragen, kun je contact met hem opnemen via LinkedIn of een e-mail sturen naar pnowakeu@outlook.com.

JA, GRAAG! >
Nee, bedankt

Onze reviews en testresultaten zijn 100% onafhankelijk. Bij aankoop via gemarkeerde links ('*') ontvangen we een commissie, wat jou niets extra kost en ons ondersteunt in het schrijven van de beste productreviews.