Maryna Lievshyna

Maryna's pad als grafisch ontwerper en illustrator is een caleidoscopisch avontuur, gevoed door veerkracht en een zoektocht naar groei.

Nadat ze in 2014 Oekraïne verliet vanwege de Russische bezetting van haar thuisland, begon ze aan een reis door 40 landen. Van de levendige straten van Thailand en Indonesië tot de rijke culturen van Brazilië, Engeland en Mexico, hebben haar reizen haar naar Frankrijk geleid; haar nieuwe 'thuis'.

Voor Maryna is illustreren niet zomaar een baan; het is een manier van leven. Als creative lead voor UI/UX design en illustratie bij Airi combineert ze haar passie en beroep, waardoor haar werk magie en verwondering uitstraalt. Haar illustraties maken de digitale wereld een tikje sprankelender en levendiger.

maryna

Maryna's expertise

Maryna's carrière als grafisch ontwerpster begon op de universiteit met de vormgeving van magazines. Later richtte ze zich op merkidentiteit en verpakkingen.

Haar talenten schitteren op verschillende gebieden, van merkontwikkeling tot kledingontwerp. Ze lanceerde haar kledingmerk in Bali en liet daarmee haar creativiteit en ondernemersgeest zien.

Haar ontwerpen vonden weerklank bij een wereldwijd publiek. Ze stonden op bestsellers van Amazon en werden zelfs gedragen door Instagram-beroemdheden.

Nu vindt ze bij Airi voldoening in het maken van websiteontwerpen en illustraties die esthetiek met functioneel design combineren.

Certificaten

Taras Shevchenko Luhansk National University: Master's diploma in Art and Graphic Design.

Contact

Als je Maryna's wereld van design wilt ontdekken of als je vragen hebt, kun je haar bereiken via LinkedIn of een e-mail sturen naar levshina.corporate@gmail.com.

JA, GRAAG! >
Nee, bedankt

Onze reviews en testresultaten zijn 100% onafhankelijk. Bij aankoop via gemarkeerde links ('*') ontvangen we een commissie, wat jou niets extra kost en ons ondersteunt in het schrijven van de beste productreviews.