Robert Kerkvliet

Robert

Over Robert

Bij Matrassencheck heeft Robert een perfecte match gevonden: hij bundelt zijn liefde voor een heerlijke nachtrust met de kick die hij krijgt van het helpen van anderen.

Zijn missie? Gewoon, dat jij zo goed mogelijk slaapt. Hij bombardeert je graag met tips, adviezen, productaanbevelingen en leuke weetjes over alles wat met slaap te maken heeft. Met Robert aan je zijde word je elke ochtend fris en fruitig wakker.

Roberts deskundigheid

Robert, met een flinke dosis ervaring als content- en copywriter, besloot in 2021 het roer om te gooien. Hij dook met volle overgave in de wereld van het slapen bij Matrassencheck. Van matrassen en kussens tot complete boxsprings, hij heeft ze allemaal getest! Ook kletst hij graag met merken en experts uit de slaapwereld om zijn kennis op peil te houden.

Robert Kerkvliet

Certificaten

Die papiertjes van RSPH Learn (Understanding Sleep) en de University of Michigan (Sleep: Neurobiology, Medicine, and Society)? Die bewijzen dat hij echt weet waar hij het over heeft.

Van de effecten op de volksgezondheid en de rol van melatonine, tot de invloed van drugs en alcohol, culturele slaapgewoonten en slaapstoornissen – Robert kent alle ins en outs van het slaapuniversum.

cpd logo

Coursera Logo

Artikelen geschreven door Robert

JA, GRAAG! >
Nee, bedankt

Onze testen zijn subjectieve ervaringen van onze testpersonen, de beoordelingen zijn niet afkomstig van openbare instellingen. We zijn lid van het affiliate-programma van Bol.com, Coolblue, HEMA en verschillende matrasfabrikanten. Als u via onze affiliate links koopt die zijn gemarkeerd met "*", ontvangen we een kleine commissie die de aankoopprijs niet verhoogt.