Jouw slaap is belangrijk voor ons!

Kinderbedden

Beste kinderbedden: reviews en deals (2021)

Laatst bijgewerkt op: 30.04.2021 Zoë 5 Min.

Aangezien kinderen overdag voldoende energie nodig hebben om te leren, spelen en de wereld te verkennen, hebben ze een goed kinderbed nodig om 's nachts volop van hun nachtrust te genieten.

Om de beste kinderbedden te vinden kun je verschillende winkels zoals IKEA, Leen Bakker of Beter Bed kinderbedden met elkaar vergelijken.

Sommige kinderen houden ook van een stapelbed om lekker hoog te slapen, maar vaak hebben die speciaal aangepaste kindermatrassen nodig.

Ontdek de beste kinderbedden volgens onze review en vind deals en kortingen op kinderbedden en stapelbedden van Beter Bed, IKEA en Leen Bakker.

Kinderbedden
  • Overzicht
  • Beter Bed
  • Leen Bakker
  • IKEA
  • Kinderbed kopen
  • Outlet

Dit moet je weten over kinderbedden:

  • Kinderen hebben specifieke slaapbehoeften en -voorkeuren

  • Een goed kinderbed moet zowel veilig als comfortabel zijn

  • Populaire fabrikanten van kinderbedden zijn o.a. Beter Bed of Leen Bakker

  • Koop liefst een kinderbed dat groot genoeg is zodat het enkele jaren meegaat
Bedden Milano

Milano

Milano

De Milano is een leuk kinderbed van 90 x 200 cm dat ook tot sofa omgetoverd worden.

Dit metalen sofabed heeft een eenvoudig ontwerp dat gemakkelijk schoongemaakt kan worden. De lattenbodem bestaat uit verschillende zones voor optimale ondersteuning.

De Milano in een notendop

De Milano is een prachtig sofabed geschikt voor kinderen en jongeren. Het bed kan gecombineerd worden met verschillende matrassen en topmatrassen, zodat je kind zelf een optimale slaapplek kan samenstellen.

Het bed kan eenvoudig schoongemaakt worden. Beter Bed verkoopt verschillende andere slaapaccessoires in het model Milano, voor een complete slaapkamer met een mooi ontwerp.

Kopen bij Beter Bed*

Stapelbed Jip Beter Bed

Stapelbed Jip

Stapelbed Jip

De Jip is een prachtig stapelbed beschikbaar in verschillende kleuren, ideaal voor de kinderkamer.

Dit stapelbed van Beter Bed heeft de ruime afmeting van 90 x 200 cm en is daardoor zowel voor kleine als grote kinderen geschikt. Leuk voor een kinderkamer waar minder ruimte is.

De Stapelbed Jip in een notendop

Veel kinderen dromen ervan om in een stapelbed te slapen. Dit stapelbed van Beter Bed is enorm voordelig in vergeljiking met andere stapelbedden en biedt veel ruimte om in te slapen.

Het stevige en stijlvolle ontwerp is beschikbaar in drie verschillende kleurencombinaties. Vergeet niet dat het stapelbed zonder matras geleverd wordt, je kunt dus voor elk kind de matras kiezen die het beste bij hen past.

Kopen bij Beter Bed*

Autobed Kinderbedden

Autobed

Autobed

Bij Dekbed-Discounter vind je verschillende kinderbedden in de vorm van auto’s, voor de ultieme slaapervaring.

Kies uit tientallen verschillende creatieve en kleurrijke ontwerpen om je kinderkamer op te vrolijken met dit autobed.

De Autobed in een notendop

Deze kinderbedden van Dekbed-Discounter zien er niet enkel leuk uit, ze zijn ook erg ruim en comfortabel. Je kunt ze combineren met een meegeleverde of eigen matras, en het bed is eenvoudig schoon te maken.

Dankzij de tientallen ontwerpen krijg je een uniek bed naar de smaak van je kind. Het bed is duurzaam en stevig, met een aangepast ontwerp voor kinderen.

Kopen bij Dekbed-Discounter*

Kinderbed Pep

Kinderbed Pep

Kinderbed Pep

De Pep is een eenvoudig en stijlvol kinderbed, geschikt voor kleine kinderkamers.

Dit kinderbed is uiterst betaalbaar en heeft een praktisch ontwerp met opbergruimte onder het bed. Te combineren met een matras naar keuze.

De Kinderbed Pep in een notendop

Als je een kleine kinderkamer hebt, dan kan het praktisch zijn om een kinderbed te combineren met extra opslagruimte. Daarvoor is het kinderbed Pep uiterst geschikt.

De Pep is een groot en praktisch kinderbed van 90 x 200 cm, dat onder de ergonomische lattenbodem verschillende extra opslagvakken biedt. Het kajuitbed is gemakkelijk verplaatsbaar en beschikbaar in verschillende kleuren.

Kopen bij Beter Bed*

Hoogslaper Kris

Hoogslaper Kris

Hoogslaper Kris

De Kris is een leuke en praktische hoogslaper die gecombineerd wordt met een bureau onder het bed.

Deze hoogslaper is uiterst betaalbaar en heeft een praktisch ontwerp met een bureauruimte onder het bed. Ideaal om ruimte te besparen in de kinderkamer.

De Hoogslaper Kris in een notendop

Als je kinderkamer beperkte ruimte biedt, dan kan het handig zijn om een kinderbed te combineren met een kleine, praktische bureau. Daarvoor is de hoogslaper Kris uiterst geschikt.

De Kris is een fijne hoogslaper waar kinderen dol op zullen zijn. Onder het bed bevindt zich een praktisch bureau dat gebruikt kan worden om te spelen of voor schoolwerk. Zo maak je optimaal gebruik van alle ruimte.

Kopen bij Beter Bed*

Kinderbedden bij Beter Bed

Beter Bed heeft een zeer groot aantal kinderbedden in verschillende afmetingen, zoals kinderbedden 90 x 200 cm, peuterbedden van 60 x 120 cm of kinderbedden van 70 x 140 cm.

De bedden bestaan in verschillende modellen, zoals hoogslapers of dubbele bedden. Kinderen kiezen graag een bed uit in mooie kleuren, en ook op dat vlak krijg je bij Beter Bed ruime keuze.

Bovendien heb je vaak de mogelijkheid om het bed te combineren met extra opslagruimte, zodat je de kinderkamer gemakkelijk opgeruimd kunt houden.

Beter Bed biedt de mogelijkheid om een kinderbed te combineren met een kindermatras, die je gratis thuis laat leveren en bovendien een aantal weken kunt uitproberen voor je kind een keuze maakt. Daarom vinden we Beter Bed een van de beste winkels voor kinderbedden.

Het populairste kinderbed van Beter Bed is de Milano. Dit bed is al beschikbaar voor minder dan € 100, en heeft een erg eenvoudig maar stijlvol ontwerp.

Kinderbedden bij Leen Bakker

Leen Bakker heeft naast een breed assortiment aan matrassen en boxsprings ook tal van klassieke bedden en kinderbedden in hun aanbod. Vaak verkopen ze deze producten bovendien met hoge kortingen of aanbiedingen, net zoals hun kinderkamer bed accessoires; peuterbedden of hoogslapers zoals hieronder.

Kinderbedden bij Leen Bakker

Daarom doe je er goed aan om deze pagina regelmatig opnieuw te bezoeken, aangezien we hier alle deals van Leen Bakker op een rijtje zetten.

Leen Bakker heeft zowel kinderbedden met eigen, meegeleverde pocketvering als zuiver synthetische matrassen met verschillende soorten traag- en koudschuim. De kindermatrassen van Leen Bakker zijn bovendien beschikbaar in verschillende afmetingen. Belangrijk is dat je kindermatras rekening houdt met de groei van je kind.

Oudere kinderen die wat groter zijn, kunnen natuurlijk ook slapen op een ‘gewone’ eenpersoonsmatras. In dat geval is het standaard aanbod van Leen Bakker zeker de moeite waard om te ontdekken. Op onze pagina beoordelen we de populairste matrassen en verzamelen we exclusieve deals op de belangrijkste slaapproducten van Leen Bakker.

Kinderbedden bij Leen Bakker*

Kinderbedden bij IKEA

Kinderbedden bij IKEAIKEA heeft zowel in zijn fysieke winkeks als online heel wat producten om de kinderkamer mee in te richten. Eén daarvan is het kinderbed.

Kinderbedden bij IKEA zijn erg divers en beschikbaar in verschillende kleuren, modellen, afmetingen en prijsklassen. over het algemeen zijn de bedden van IKEA echter niet altijd van de beste kwaliteit, en dat geld ook voor hun kinderbedden.

Om te profiteren van de prijzen bij IKEA, raden we je aan om de aankoop van een kinderbed bij hen meteen te combineren met andere producten voor de kinderkamer, zoals een matras, bureau, nachttafeltje, garderobe en andere kinderkamer bed accessoires. Op die manier bespaar je vaak het meeste geld bij de inrichting van een kinderkamer.

Kinderbed kopen

Waar moet je op letten wanneer je een kinderbed gaat kopen?

In de eerste plaats moet je bed natuurlijk voldoen aan de persoonlijke voorkeuren van je kind; betrek je kind daarom bij de keuze.

Bepaal op voorhand ook duidelijk een budget en overschreid dit niet – op die manier houd je voldoende geld over voor de aankoop van een matras, garderobe en andere producten voor de kinderkamer.

Afmeting kinderbed

Een belangrijk aspect van het kinderbed is de omvang. Kleine kinderen hebben vaak genoeg aan een kinderbed van 60 x 120 cm of 70 x 140 cm, maar jongvolwassenen of kinderen die in een snelle groeifase zitten, zijn meer gebaat bij een matras met een standaard afmeting van 90 x 200 centimeter – je hoeft dan geen speciaal kinderbed meer te kopen, maar kunt ook voordelige ‘gewone’ bedden kopen bij winkels zoals Beter Bed.

Lattenbodem kinderbed

Lattenbodem kinderbed

Een ander belangrijk element is natuurlijk de lattenbodem van het kinderbed. Een klassieke lattenbodem is vaak het goedkoopste en kan gemakkelijk gecombineerd worden met verschillende soorten matrassen, zowel koudschuimmatrassen als pocketveringmatrassen.

Rugproblemen kinderbed

Heeft je kind specifieke orthopedische behoeften, dan is het aan te raden om een kinderbed met speciale latten- of schotelbodem te kopen – bij voorkeur een in de hoogte verstelbare lattenbodem.

Kinderbedden outlet

Een kinderbed kopen is een belangrijke investering, en om te besparen op deze aankoop kun je ervoor kiezen om te kopen bij een kinderbed outlet.

Je kunt onder meer stapelbedden, eenpersoonsbedden voor kinderen, peuterbedden en hoogslapers kopen bij een kinderbed outlet.

Voor outlet-producten kun je terecht bij verschillende online matrasverkopers. Onder meer Beter Bed, Dekbed-Discounter en Leen Bakker hebben een speciale pagina waarop outlet bedden en matrassen worden verkocht met hoge kortingen.

Dit kan ook interessant voor jou zijn:

Onze testen zijn subjectieve ervaringen van onze testpersonen, de beoordelingen zijn niet afkomstig van openbare instellingen. We zijn lid van het affiliate-programma van Amazon en verschillende matrasfabrikanten. Als u via onze affiliate links koopt die zijn gemarkeerd met "*", ontvangen we een kleine commissie die de aankoopprijs niet verhoogt.

Coupons

Besparen op matrassen? Elke week verzamelen we actuele kortingen en couponcodes.

Coupons

Over ons

Wij zijn een internationaal, ervaren en gepassioneerd team, gevestigd in NY, Amsterdam, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje en vele andere landen. We willen u vooral helpen om beter te slapen. Matrassencheck is een onafhankelijk consumentenportaal en is 100% gratis. 

Categorieën