Uw slaap is belangrijk voor ons!

Beter Bed matrassen

Beter Bed: heerlijk slapen voor het hele gezin

Laatst bijgewerkt op: 18.05.2020

"Retteketet, naar Beter Bed!" Wie kent die slogan eigenlijk niet? Helaas heeft het er jaren voor gezorgd dat men liever naar andere beddenzaken ging om een matras, bed of geheel nieuwe slaapkamer aan te schaffen. Gelukkig is met de komst van een nieuwe directeur in 2018 een nieuwe weg ingeslagen. Beter Bed wordt op de kaart gezet. En hoe. Reden om eens meer over dit Nederlandse bedrijf en hun bedden te vertellen.

Beter Bed review

Nederlandse passie voor een goede nachtrust

Beter Bed is een Nederlands bedrijf, gevestigd in de Brabantse gemeente Uden. De oprichters openden begin jaren tachtig twee winkels op het gebied van slapen en slaapcomfort.

Al snel groeide de onderneming uit van die twee winkels tot de landelijke dekking die Beter Bed nu heeft. Ook over de grens is de formule een succes. Zo kom je in onder meer België, Duitsland en zelfs Zweden en Spanje winkels van Beter Bed Holding tegen. Uiteraard heten ze daar anders, zoals Matratzen Concord en Sängjätten.

Wat heeft Beter Bed te bieden?

Het concern biedt alles voor een comfortabele nachtrust. Denk hierbij aan bedden, bedbodems en matrassen. Uiteraard horen beddengoed, dekens en kussens hier ook bij.

Maar daar houdt de collectie niet op. Omdat Beter Bed gelooft dat een harmonieuze slaapkamer bijdraagt aan een goede nachtrust, biedt het merk ook andere slaapkamermeubels aan. Denk hierbij aan kledingkasten, handige commodes, hockers, mooie nachtkastjes en zelfs bureaus en spiegels. Zo heeft het concern complete slaapkamers voor jong en oud in de collectie. Wel altijd tegen een voordelige prijs. Want Beter Bed biedt kwaliteit voor ieder budget.

Bekijken bij Beter Bed*

Grote merken en vertrouwd huismerk

Beter Bed is distributeur van verschillende grote merken, zoals

 • Auping;
 • Mline;
 • Emma;
 • Essenza.

Dit zijn slechts enkele van de topmerken die online en in de winkels van Beter Bed verkrijgbaar zijn. Naast deze grote, bekende merken biedt het concern heel eigen lijnen aan: Beter Bed Select en Beter Bed Basic.

De laatste biedt tegen een schappelijke prijs boxsprings, bedden en matrassen van goede kwaliteit. Select staat voor bedden, matrassen en beddengoed van een net iets luxere maar nog altijd betaalbare kwaliteit. Overigens organiseert de winkelketen regelmatig themaweken waarin bedden, matrassen en dergelijke tegen een lagere prijs centraal staan.

Grote collectie matrassen

Je hebt bij Beter Bed een ruime keuze aan matrassen. Zoveel mensen, zoveel wensen en dat geldt helemaal voor je slaapcomfort. De een wil graag een verend matras, de ander niet. En dat geldt ook voor een hard, medium of zacht matras. Gelukkig beschrijft Beter Bed alle matrassen tot in de kleinste details. Dat maakt het makkelijker zoeken. De matrassen in het assortiment zijn onderverdeeld in de categorieën:

Bekijken bij Beter Bed*

Pocketvering: meest verkochte matras

Alle matrassen hebben zo hun eigen voordelen. Pocketvering matrassen zijn de meest verkochte matrassen, omdat bijna iedereen deze fijn vindt liggen. Bovendien ondersteunen de met lucht gevulde pockets het lichaam zeer aangenaam, zodat je hele lichaam tot rust komt.

De luchtpockets zijn ook verantwoordelijk voor de goede ventilatie van de matras. Verder heeft een dergelijk matras nog een toplaag die het liggen extra comfortabel maakt. Deze toplaag is in de meeste gevallen gemaakt van zacht schuim dat zich naar je lichaam vormt.

Slaapoplossingen voor iedereen

Beter Bed is er voor iedereen en dat zie je terug in de collectie. Om te beginnen zijn er verschillende matrassen voor ieder budget. Met Beter Bed Basic haal je met gemak voor jezelf en je gezin een goede nachtrust in huis tegen lage prijzen. Bij Beter Bed vind je de complete uitzet voor je baby-, kinder- en tienerkamer.

Ook voor jezelf heeft de winkel verschillende meubels die perfect samengaan met de stijl van je bed en kamer. Bijzonder is de speciale collectie seniorenbedden. Deze bedden staan hoger op hun pootjes. Dankzij deze hoge instap hoef je geen moeite te doen met opstaan en in bed gaan liggen.

Ruimtebesparende collectie

Heb je geen aparte logeerkamer, maar blijven er geregeld vriendjes van de kinderen of familieleden bij je slapen? Ook daar heeft Beter Bed speciale bedden voor. Zo zijn er de gezellige slaapbanken die in een handomdraai veranderen van een zitmeubel in een comfortabel logeerbed. En wat dacht je van de onderschuifbedden?

Deze ligt altijd klaar onder het bed van je kind of jezelf. Blijft er iemand slapen? Trek de lade onder het bed uit, maak het bed op en slaap lekker. Ook het klassieke opklaplogeerbed heeft Beter Bed overigens in de collectie. Is de kinderkamer niet zo groot? Dan wil je ook ruimtebesparend te werk gaan met het inrichten ervan. Je kindje heeft immers speelruimte nodig. Maar ook een plekje om huiswerk te maken. Kies daarom bijvoorbeeld voor een hoogslaper of voor een bed met een ombouwkast.

Bekijken bij Beter Bed*

Neem een kijkje in de collectie

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Beter Bed allemaal te bieden heeft? Neem dan een kijkje in de collectie en vind snel je nieuwe, favoriete matras.

Kortingscodes

Gebruik de beste kortingscodes

Emma Original matras
Emma kortingscode Emma Original matras
Emma

Bespaar 22% op een nieuw Emma matras met code CHECK22

Ook interessant...

Emma Original matras

Emma Original matras

Het Emma matras Original was in Nederland een van de eerste matrassen die het one-fits-all-principe belichaamde. De Emma zou even geschikt zijn voor alle personen en slaapposities.

Bekijken
Welk matras past bij mij?

Welk matras past bij mij?

Pocketvering? Een hard schuim matras of toch een lekker zacht traagschuimmatras? Er zijn zoveel keuzes te maken als het gaat om de aanschaf van een goed matras.

Bekijken

Ook interessant...

 • Emma Original matras

  Emma Original matras

  Het Emma matras Original was in Nederland een van de eerste matrassen die het one-fits-all-principe belichaamde. De Emma zou even geschikt zijn voor alle personen en slaapposities.

  Bekijken
 • Welk matras past bij mij?

  Welk matras past bij mij?

  Pocketvering? Een hard schuim matras of toch een lekker zacht traagschuimmatras? Er zijn zoveel keuzes te maken als het gaat om de aanschaf van een goed matras.

  Bekijken

Onze testen zijn subjectieve ervaringen van onze testpersonen, de beoordelingen zijn niet afkomstig van openbare instellingen. We zijn lid van het affiliate-programma van Amazon en verschillende matrasfabrikanten. Als u via onze affiliate links koopt die zijn gemarkeerd met "*", ontvangen we een kleine commissie die de aankoopprijs niet verhoogt.

Coupons

Besparen op matrassen? Elke week verzamelen we actuele kortingen en couponcodes.

Coupons

Over ons

Wij zijn een internationaal, ervaren en gepassioneerd team, gevestigd in NY, Amsterdam, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje en vele andere landen. We willen u vooral helpen om beter te slapen. Matrassencheck is een onafhankelijk consumentenportaal en is 100% gratis. 

Categorieën