Ons contentteam

Ons contentteam

Laatst bijgewerkt op: 14.07.2023

Ons team doet er alles aan om de beste slaapproducten in Nederland te ontdekken, te testen en jou er meer over te vertellen.

Maar dat doen we niet alleen.

Onze redacteuren werken samen met experts en specialisten en testers, zowel in binnen- als buitenland.

Onze internationale focus geeft ons unieke inzichten in de slaapwereld, en we begrijpen dat verschillende mensen ook verschillende slaapproducten nodig hebben.

Ben je benieuwd naar de gezichten achter het contentteam van de website van Matrassencheck?

We stellen ze graag aan je voor!

Ons contentteam

Content team en slaapexperts

We hebben een gedreven team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en bijwerken van Matrassencheck.

We laten je graag met ze kennis maken:

Robert contentmanager
Robert

Contentmanager

Robert heeft jarenlang als content- en copywriter gewerkt en is in 2021 aan de slag gegaan bij Matrassencheck. Na het testen van tientallen slaapproducten - van matrassen en kussens tot aan volledige boxsprings - is hij gespecialiseerd in het adviseren van het beste product voor jou. Ook werkt hij nauw samen met partners en experts om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de slaapwereld.

Kennis & certificaten:

 • RSPH Learn, Understanding Sleep, certificaat CPD erkend.
 • University of Michigan, Sleep: Neurobiology, Medicine, and Society.
Judith contentschrijver
Judith

Contentschrijver

Naast vertaler en schrijver, is Judith ervaringsdeskundige op het gebied van slapeloosheid. Voor Matrassencheck duikt ze dan ook graag in topics als slaapgezondheid, slaapgewoonten en alles wat kan bijdragen aan een goede nachtrust. Hoewel ze nog steeds een nachtuil is, hoopt ze ooit een vroege vogel te worden. Dankzij grondige research en tips van professionals hoopt ze ook jou de slaap van je dromen te bezorgen.

Kennis & certificaten:

 • RSPH Learn, Understanding Sleep, certificaat CPD erkend.
 • University of Michigan, Sleep: Neurobiology, Medicine, and Society.
Petra contentschrijver
Petra

Contentschrijver

Voor Petra onderdeel werd van het Matrassencheck-team, werkte ze als journalist, contentwriter en vertaler. Jarenlang beweerde ze een nachtdier én ochtendmens te zijn, om te verbloemen dat ze een vreselijk slechte slaper is en graag zoveel mogelijk activiteiten in een dag propt. Met de komst van haar kleintje werd duidelijk dat een goede nachtrust onmisbaar is en hoeveel je zelf kunt doen om je slaap te verbeteren. Ze heeft er dan ook haar missie van gemaakt om zoveel mogelijk over slaap te leren en deelt dit graag.

Beatriz Graphic Designer
Beatriz

Graphic Designer

Beatriz is verantwoordelijk voor de originele Matrassencheck graphics. Dankzij haar creativiteit weet ze de boodschap van elke tekst perfect om te zetten tot beeld. Dit is ook precies waarom ze zo van graphic design houdt: 'Mensen helpen hun visie tot leven te brengen'.

Pawel Nowak
Pawel

Webdeveloper

Een website zonder developers is als een huis zonder fundering. Daarom kan Matrassencheck ook niet zonder Pawel. De fascinatie die hij als kind had voor computers, lijkt nog altijd aanwezig. Pawel heeft 12 jaar ervaring in webdevelopment en is verantwoordelijk voor de technische kant van de volledige website. Pawel omschrijft zichzelf als een vroege vogel en is altijd op zoek naar de meest simplistische, efficiënte oplossingen.

Michał Matej webdeveloper
Michał

Webdeveloper

Net zoals Pawel zorgt ook Michał dat de Matrassencheck website ‘staat als een huis’. Als full-stack developer heeft hij een brede kennis in huis. Zo is hij, onder andere, verantwoordelijk voor het verhelpen van alle bugs en het creëren van functionaliteiten voor de website. Michał houdt ervan problemen op te lossen en ziet overal een mogelijkheid om iets nieuws te leren; perfecte eigenschappen voor een allround software engineer.

Onze slaap-petspers:

Nimbus Head of Cuteness
Nimbus

Hoofd afdeling 'Schattigheid'

Nimbus is het hoofd van de afdeling 'Schattigheid'. Hij test matrassen en slaapaccessoires om te verzekeren dat ze ook veilig en comfortabel zijn voor onze viervoetige vrienden. Ook helpt hij bij het testen van de bestendigheid van producten tegen kattenklauwen en vieze pootjes...

hond liggend op cloudpillo dekbed
Ted

Professionele bed-inpikker

Ted heeft weliswaar nog niet zoveel ervaring met het testen van slaapproducten als Nimbus, maar aan enthousiasme ontbreekt het deze kwispelende goedzak niet. Teds favoriete slaapproducten zijn comfortabele matrassen en zachte dekbedden.

Wil je meer lezen over de rest van ons team? Lees dan ook over onze slaapexperts.

Heeft dit artikel je geholpen?
Ja
Nee

Bedankt voor je feedback! Meer tips, advies en kortingscodes ontvangen? ➔ Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Feedback verzonden - bedankt!
Het versturen van je feedback is helaas niet gelukt. Probeer het nog een keer.

Waarom ons vertrouwen?

Bij het beoordelen van producten zijn betrouwbaarheid en vertrouwen belangrijke aandachtspunten. Waarom wij geloven dat jij op Matrassencheck kunt vertrouwen?

 • Speciale testfaciliteit: We hebben wereldwijd meer dan 180 producten getest en sinds kort een eigen testfaciliteit opgezet, die uitgerust is met de modernste apparatuur om de prestaties van de slaapproducten te analyseren.
 • Goedgekeurd door slaapexperts: We werken samen met internationale slaapexperts, die ons team trainen, onze artikelen beoordelen en ons waardevolle inzichten geven op het gebied van slaapgezondheid.
 • Professioneel netwerk: We zijn nauw verbonden met fabrikanten en slaapmerken, waardoor we inzicht hebben in de nieuwste producten, trends en technologiën.
 • Europese marktleider: We zijn met trots de nummer 1 review-website van Europa en maken deel uit van een uitgebreid netwerk dat wereldwijd blijft groeien.

Hoewel onze websites jaarlijks miljoenen bezoekers krijgen, draait het bij ons niet om de cijfers. Zorgen dat de beste keuzes op slaapgebied voor iedereen toegankelijk zijn, dat is waar we voor staan.

>180 producten getest

>19836 uur aan onderzoek

>6 miljoen mensen vertrouwen ons

7 experts

#1 op de Europese markt

Meer over ons

  JA, GRAAG! >
  Nee, bedankt

  Onze testen zijn subjectieve ervaringen van onze testpersonen, de beoordelingen zijn niet afkomstig van openbare instellingen. We zijn lid van het affiliate-programma van Bol.com, Coolblue, HEMA en verschillende matrasfabrikanten. Als u via onze affiliate links koopt die zijn gemarkeerd met "*", ontvangen we een kleine commissie die de aankoopprijs niet verhoogt.