EK Deals 2021 ⚽🦶

Tot wel 34% korting bij Emma en Beter Bed!

Jouw slaap is belangrijk voor ons!

Matrassenreviews

Matrassenreviews

Naar het overzicht

Onze ervaring: matrassentests sinds 2016


Ons team slaapt al bijna vier jaar regelmatig op populaire en interessante matrassen om deze te testen. Dit doen we steeds met verschillende mensen en in verschillende slaaphoudingen, voor een langere periode, om een zo volledig mogelijke review te kunnen geven.

Onze mening over matrassen


In onze ervaringsrapporten vatten we eerst de belangrijkste kenmerken van de matrassen samen en brengen we vervolgens in detail verslag uit over onze subjectieve ervaringen en meningen over de verschillende modellen.

Op deze website vindt u ook echte foto's van de producten, en niet alleen bewerkte reclamebeelden.

matras review

Onze matrassenreviews

Zo betalen we voor onze website

Hoeveel tijd en geld kost het om een goede matrassensite te runnen? Waarschijnlijk meer dan je denkt. Vooral als je kwaliteit wilt leveren.

Soms bieden verkopers of producenten ons aan om, tegen betaling, onze beoordelingen te aan te passen of hun producten te promoten. We weigeren dit altijd. Wij zien onszelf als een onafhankelijk consumentenportaal dat er alles aan doet om je zo goed mogelijk te informeren met eerlijke reviews en beoordelingen.

Voor de financiering van ons werk maken we gebruik van zogenaamde affiliate links. Dit betekent: Als je iets koopt via onze links, wij een kleine commissie ontvangen.

Op deze manier kunnen we onze onafhankelijke mening geven (zelfs als sommige fabrikanten hier niet opgezet mee zijn) en je zo goed mogelijk informeren over de matrassen die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

De prijs voor matrassen die u koopt via een link op deze site, zal echter nooit hoger zijn. Integendeel: op onze site vind je tal van coupons, kortingscodes en speciale acties die we voor jou verzameld hebben.

Ook interessant ...

Onze testen zijn subjectieve ervaringen van onze testpersonen, de beoordelingen zijn niet afkomstig van openbare instellingen. We zijn lid van het affiliate-programma van Amazon en verschillende matrasfabrikanten. Als u via onze affiliate links koopt die zijn gemarkeerd met "*", ontvangen we een kleine commissie die de aankoopprijs niet verhoogt.

Coupons

Besparen op matrassen? Elke week verzamelen we actuele kortingen en couponcodes.

Coupons

Over ons

Wij zijn een internationaal, ervaren en gepassioneerd team, gevestigd in NY, Amsterdam, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje en vele andere landen. We willen u vooral helpen om beter te slapen. Matrassencheck is een onafhankelijk consumentenportaal en is 100% gratis. 

Categorieën