EK Deals 2021 ⚽🦶

Tot wel 34% korting bij Emma en Beter Bed!

Jouw slaap is belangrijk voor ons!

Matrasmerken

Waar online matrassen kopen?

Naar het overzicht

Steeds meer matrassenfabrikanten en winkels verkopen hun matrassen ook in Nederland online.

Vaak gaat die online verkoop gepaard met stevige kortingen en goede deals op matrassen, zoals de mogelijkheid tot proefslapen, gratis levering of exclusieve kortingen.

Maar waar vind je nu precies de beste matrassen online als je shopt vanuit Nederland?

Voor elke winkel of fabrikant hebben we een artikel geschreven met de populairste producten en exclusieve deals. We testen de matrassen uitvoerig en vergelijken ook de aankoopvoorwaarden met die van concurrenten.

Een matras is een persoonlijke aankooop, maar wij vergelijken het comfort, de duurzaamheid en de prijs-kwaliteitsverhouding. We bespreken onder andere de matrassen van Emma, Lidl, Beter Bed, Matt Sleeps en IKEA.

Onze favorieten:

Waar online matrassen kopen?

Alle matrassenmerken

In Nederland zijn er heel wat matrasmerken en verkopers op de markt. Hoe kies je de beste matras en zorg je ervoor dat je de beste deal krijgt?

Dankzij onze matrastests en reviews kun jij rustig verschillende modellen en merken vergelijken voor je een beslissing neemt. We bespreken matrassen van alle grote en minder grote merken, zoals IKEA, LIDL, Matt Sleeps, Emma, Auping, Beter Bed en nog veel meer.

In dit hoofdstuk gaan we dieper in op het brede aanbod van grote fabrikanten. Welke van deze matrassen zijn eigenlijk aan te bevelen en waar moet men over het algemeen rekening mee houden bij de aankoop?

Matrassenmerken

Ook interessant...

Onze testen zijn subjectieve ervaringen van onze testpersonen, de beoordelingen zijn niet afkomstig van openbare instellingen. We zijn lid van het affiliate-programma van Amazon en verschillende matrasfabrikanten. Als u via onze affiliate links koopt die zijn gemarkeerd met "*", ontvangen we een kleine commissie die de aankoopprijs niet verhoogt.

Coupons

Besparen op matrassen? Elke week verzamelen we actuele kortingen en couponcodes.

Coupons

Over ons

Wij zijn een internationaal, ervaren en gepassioneerd team, gevestigd in NY, Amsterdam, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje en vele andere landen. We willen u vooral helpen om beter te slapen. Matrassencheck is een onafhankelijk consumentenportaal en is 100% gratis. 

Categorieën